Teme

Temele listate în stânga sunt de interes major fiind implicate în administrarea și valorificarea terenurilor și a speciilor din zona rurală. Subiecte adăugate sau revizuite recent sunt în partea de sus a listei. O nouă inițiativă pentru comunitățile este deosebit de importantă.Vă rugăm să dați clic pe una dintre teme pentru a vizualiza informațiile despre domeniul respectiv.

Pentru producție și ocuparea forței de muncă, avem nevoie de agricultură și silvicultură, horticultură și acvacultură. Pentru cultură și petrecerea timpului liber, importanța a opt activități este demonstrată prin participarea gospodăriilor din comunitățile rurale, care au fost selectate pentru studiu, din Estonia, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Turcia și Marea Britanie. Guvernul, de asemenea, de la nivelul cel mai înalt până la cel mai mic, este important pentru planificarea durabilă pe termen lung a terenurilor și a speciilor. Naturalliance vrea să ajute toate aceste grupuri de interese în realizarea schimbului de informații care sa susțină utilizarea bogățiilor naturii.

Practicarea sportului
Grădinăritul
Colectarea de produse provenind din sălbăticie
Hrănirea animalelor sălbatice
Realizarea de excursii în sălbăticie
Practicarea pescuitului
Vânătoarea
Hipismul
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20%
40%
60%
80%
 
 
Procentul de gospodării care se bucură de natură în diverse moduri (ca valoare medie pentru o comunitate rurală din fiecare dintre cele 8 țări europene).

Pentru fiecare temă, există o explicație privind modul în care utilizarea resurselor sălbatice poate contribui la conservarea și recuperarea lor, și ce tip de ajutor Naturalliance v-ar putea furniza. Odată ce ați selectat tema dorită, veți putea să vizualizați documentele și legăturile către sursele de informare naționale și internaționale privind:

  • Bune practici
  • Ideii bune
  • Modele

Cu ajutorul dumneavoastră Naturalliance va actualiza aceste teme, în vederea acoperirii a cât mai multor subiecte cu o eficiență din ce în ce mai mare.

este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo