Comunicare locală: Bune practici

Rețeaua Sistemului de Legătură pentru Comunități

Puteți voi sau alții în comunitatea voastră să utilizați un editor ca cel de mai jos? Dacă este așa, atunci puteți să le oferi site-ul lor propriu pentru știri, anunțuri, studii, reuniuni, alte evenimente, hărți, meteo, informații de călătorie și link-uri la orice pe internet.

Editați site-ul dvs. în chenare ca acestea.
Editați site-ul dvs. în chenare ca acestea.

Site-ul este important pentru administrațiile publice locale și lucrează pentru toate tipurile de grupuri locale (de exemplu, agricultura, pescuit, de colectare ciuperci). Sistemul poate avea pagini partajate de proiecte, printre toate grupurile similare dintr-o zonă largă și chiar o țară, pe sănătate, educație, turism și alte sectoare de activitate, precum și pentru conservare.

Pentru alte exemple vă rugăm să consultați link-urile de mai jos. Editorul back-office și site-urile sunt construite pentru a lucra în orice limbă. E-mailuri și numerele de telefonie mobilă pot fi înregistrate pentru a transmite mesajele de reamintire a evenimentelor locale sau alerte de securitate. Astfel, aceste site-uri locale sunt flexibile, conectate, economisește timpul și sunt ieftine ...

Ca un sistem care funcționează cu sprijinul guvernelor naționale și organizațiile pan-europene, fiecare site de comunitate costă € 99 pe an (100 Mb de material). Acest abonament poate fi acoperit prin încărcarea a cinci întreprinderi locale (de exemplu, hoteluri) 20 € fiecare pentru un anunț pe pagina "Anunțuri".

 
Pe internet
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo