Reconstrucția naturii

În anii 1970, ornitologii șoimari au reprodus și eliberat pentru a restabili populațiile acestor răpitori, în special pentru șoimul Peregrin care cuibărește în copaci.
În anii 1970, ornitologii șoimari au reprodus și eliberat pentru a restabili populațiile acestor răpitori, în special pentru șoimul Peregrin care cuibărește în copaci.

Oamenii au tendința de a crește impactul lor asupra naturii, cu excepția cazului în care planificările se fac cu atenție. S-ar putea să fie nevoie de a furniza mai multă hrană, clădiri, transport și locuri de muncă. Cu toate acestea, dacă putem pune natura înapoi acolo unde este posibil și de a ajuta legătura cu ea din nou, putem face mediul nostru bogat, sănătos și mai plăcută. Există Multe oportunități pentru restaurare, pe acostamentele drumurilor, marginile și colțurile parcelelor cultivate, în parcurile orașelor și chiar pe partea de sus a clădirilor.

Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN) a produs ghidurile pentru restaurarea speciilor. Ghidurile privind repopulările și alte translocări de conservare se bazează pe experiența mai multor proiecte cu multe specii și prin urmare sunt lungi și detaliate. Cu toate acestea, deciziile cu privire la posibilitatea de a restabili speciile locale, în special a plantelor din surse din apropiere, pot fi destul de simple.

CELE MAI BUNE PRACTICI oferă un arbore de decizie simplu, care se va referi la ghidurile proiectelor IUCN dacă vor apărea dificultăți.

CARTOGRAFIEREA zonelor potențiale pentru reconstrucție ar putea beneficia de utilizarea instrumentului din secțiunea noastră asupra habitatelor și speciilor.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI și dacă este posibil DONAȚI, pentru a ne ajuta să construim ghiduri de îndrumare pentru comunități și administratori pentru restaurarea naturii și a habitatelor naturale în Europa.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo