Observarea naturii

Hrănirea poate înlocui habitatele pierdute pentru cinteze.
Hrănirea poate înlocui habitatele pierdute pentru cinteze.

În 2010, gospodăriile din mediul rural din opt țări din Europa au fost întrebate cu privire la activitățile care depind de mediul natural. Aproximativ jumătate s-au referit la hrănirea păsărilor și a altor animale, în scopul de a se bucura privindu-le, iar cele mai multe dintre acestea au realizat, de asemenea, excursii pentru vizionarea faunei sălbatice.

Un obiectiv major al Naturalliance este de a ajuta la menținerea vieții sălbatice care aduce în acest fel bună dispoziție, și de a arăta modul în care toți cei implicați pot ajuta prin acțiuni mici la restabilirea a ceea ce a fost pierdut. Un principiu de bază este că și proprietarii și comunitățile locale ar trebui să beneficieze atunci alături de cei care se bucură de bogățiile naturale ale tarii lor.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Un exemplu beneficiu adus comunității locale prin admirarea naturii.

PRODUCȚIA. Admirarea naturii depinde de modul în care noi toți vom reuși să administrăm terenurile și de speciile. Cum putem convinge cât mai mulți oameni că investiția lor în protecția mediului merită?

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Unele specii sunt întotdeauna binevenite mai mult decât altele. Există mai multe moduri de a favoriza speciile care oferă mai multă plăcere.

CARTOGRAFIEREA habitatelor este cheia pentru a descoperi ce specii sălbatice ar putea fi renaturate și păstrate în condiții de siguranță. Cartarea speciilor ne arată care eforturi sunt mai de succes. Cât de mult puteți dumneavoastră ajuta?

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajuta să:
• Bucurați de natură, prin înțelegerea nevoilor speciei pe care dumneavoastră o prețuiți;
• Descoperiți cele mai simple metode de a renatura plantele și animalele dispărute din zona rurală;
• Munciți împreună cu comunitatea dvs. pentru a obține mai multe beneficii pentru toți de pe urma bogățiilor naturii.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo