Managementul cailor

Pășunatul cailor
Pășunatul cailor

Oamenii au lucrat cu caii de aproximativ 4.000 de ani. Cu toate acestea, importanţa cailor pentru conservarea bogăţiilor naturii este adesea trecută cu vederea. Rolul lor în recoltarea lemnului într-un mod selectiv și cu un cost scăzute de emisii de carbon este foarte puțin cunoscut. Ei pot fi folosiți pentru a ține sub control vegetaţia din rezervațiile naturale. Rolul lor cel mai important poate consta în menţinerea habitatelor semi-naturale. Crucial, păşunile pentru cai sunt de multe ori permanente, bogate în sol, floră şi insecte, cel puțin acelea care se întrețin din balegarul cailor și reprezintă o sursă de hrană pentru păsări. Şi ce modalitate mai bună de a te bucura de viata salbatică poate fi decât cea călare pe un cal, în special pentru speciile care sunt mai puţin deranjate de oamenii de pe cai decât de cei care se deplasează pe jos?

Naturalliance vede proprietarii de cai ca oameni care pun pe primul loc în viaţă animalele şi care ar dori să primească sfaturi cu privire la gestionarea sănătăţii cailor în scopul protejării si conservării peisajelor naturale. Drumurile care au fost intens utilizate de către cai sunt adesea neprietenose nu doar acestora cât și naturii. Naturalliance urmăreşte să ajute călăreţii, comunităţile şi proprietarii de terenuri să planifice rute noi de pe urma cărora să poată beneficia cu toţii. Stim măcar ce amestec de vegetaţie poate fi cel mai bun pentru zonele în care oamenii fac echitaţie?

CELE MAI BUNE PRACTICI. Ungaria, care este renumită pentru caii ei, aratând cum călăria poate să aducă multe beneficii.

PRODUCŢIE. Naturalliance v-ar putea face legătură către site-uri care oferă mijloace ecologice de îngrijire a cailor dar şi a unor oportunităţi de muncă sau de recreere.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Printre altele, am dori să vă punem la dispoziţie toate lucrările privind tratamentele veterinare care ar putea reduce costurile şi ar putea proteja mediul.

CARTOGRAFIERE. Pentru a păstra şi întreţine traseele pentru echitaţie este important ca acestea să fie cartografiate. Reprezentarea lor pe hartă este și mai importantă atunci când vor fi schițate noi rute pentru călărie. Programul de cartografiere Naturalliance face acest lucru cu ușurință.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI pentru a ne ajuta șă vă ajutăm să:

• Găsiți trasee sigure;
• Împărtăşiți experienţele dobândite de la alţii;
• Utilizați paşunatul pe termen lung;
• Găsiți concursuri şi șă lucrați cu caii pentru a spori bogăţiile naturii.

Când vă înregistraţi, puteţi completa SONDAJUL nostru pentru a ne spune ce informații v-ar plăcea cel mai mult. 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo