Grădinăritul: Bune practici

Râul Florilor la traversarea Londrei
Acostamentele pot face un habitat satisfăcător pentru florile sălbatice în cazul în care sunt gestionate corespunzător
Acostamentele pot face un habitat satisfăcător pentru florile sălbatice în cazul în care sunt gestionate corespunzător

Florile salbatice, desi de obicei se găsesc în mediul rural, pot oferi beneficii de asemenea și în oraşe. Pentru a avea o varietate de insecte, de care păsările şi reptilele pot depinde, este necesar ca zonele cu vegetațe sălbatică să fie conectate, deoarece speciile mobile sunt uşor de pierdut în zonele izolate mici. Astfel de legături pot fi, de asemenea, importante în zonele rurale puternic cultivate. Benzi de flori salbatice, fie in gradini, spatii urbane deschise, acostamente sau cărări de ţară, oferă conexiuni, fiind și atractive să fie privite.

Râul de Flori a inceput ca un proiect comunitar condus de către Clinica pe bază de plante Archway pentru a crea un "râu" sau "flux de polenizare" de flori salbatice care curge prin nordul Londrei. Acesta oferă un colier de furaje pentru polenizatori, albine, fluturi şi hoverflies în oraş şi ajută plantele sălbatice să supravieţuiască. Încă de la începuturile sale, Râul de flori a fost implicat în crearea de numeroase noi pajişti urbaneî n întreaga Londra.

Acest lucru a fost parţial realizat în mod direct, prin intermediul Bancii Urban Floral Meadows. Cu toate acestea, Râul de flori a fost de asemenea de succes prin construirea de parteneriate cu mai multe organizaţii de conservare şi alte grupuri civice la nivel local şi naţional. Proiectele de creștere a hranei sunt implicate, deoarece florile salbatice pot fi, de asemenea, cultivate cu culturi alimentare, pentru a atrage polenizatori şi animale care se hrănesc dăunători din grădină. Se încurajează mai departe de către website, prtarea de discuții, sesiuni de consiliere, workshopuri despre florilie sălbatice și alte evenimente.

 
Pe internet
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo