Silvicultura

Silvicultura europeană contribuie la crearea unei varietăți de habitate pentru speciile sălbatice.
Silvicultura europeană contribuie la crearea unei varietăți de habitate pentru speciile sălbatice.

Silvicultura este al doilea domeniu doar după agricultură în Europa în privința utilizării terenurilor. În acest An Internațional al Pădurilor, zonele împădurite acoperă 42% din suprafața UE și este în creștere în multe țări. Pădurea are un potențial important pentru consumul dioxidului de carbon, de exemplu în clădiri și mobilier. Silvicultorii din Germania au fost, de asemenea, inițiatorii termenului de "utilizare durabilă". Cu toate acestea, silvicultura intensivă poate contribui la reducerea bogățiilor naturii.

Crearea și gestionarea zonelor împădurite se realizează pe o perioadă mai lungă de timp decât agricultura, deoarece culturile de pădure se maturizează în decenii. Acest lucru face ca previziunile climatice să fie extrem de importante, și, de asemenea, înseamnă că problemele cauzate de dăunători pot distruge ani de eforturi. Care sunt echivalentele forestiere ale conservării pășunilor și ale băncilor de gândaci care ajută în conservarea și gestionarea dăunătorilor în agricultură? Comunitățile locale pot depinde de păduri pentru resursele practice pe care acestea le oferă (cum ar fi ciupercile, fructele de pădure, lemnele de foc și vânat), pentru adăpost și pentru alte facilități. De acest interes poate beneficia de managementul pădurilor, dar acest lucru aduce și responsabilități cu privire la gestionarea socială și a faunei sălbatice în special atunci când culturile sunt recoltate.

CELE MAI BUNE PRACTICI. În Austria, diversitatea contribuie la creșterea beneficiilor privind sănătatea căprioarelor și la reducerea daunelor.

PRODUCȚIA. Cunoștințele despre arbori sunt atât de importante, astfel că un început a fost deja făcut în privința instrumentelor de suport decizional pentru silvicultură. Naturalliance vede o oportunitate în a face pădurile mai productive pentru proprietarii lor, pentru localnici dar și pentru societate în ansamblu.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Avem multe informații de adunat la un loc pentru a ajuta la gestionarea speciilor care provoacă daune resursei forestiere.

CARTOGRAFIEREA. Silvicultorii au fost pionieri în utilizarea programelor de cartografiere a habitatelor pentru gestionarea propriilor păduri. În acest sens, Naturalliance vrea să încurajeze utilizarea celor mai bune sisteme.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajuta să:
• Plantați ceea ce considerați dumneavoastră mai bun schimbarea acestei lumi pe termen lung;
• Controlați speciile, care pot distruge în câteva zile, ani de muncă;
• Beneficiați de utilizarea în scopuri recreative a terenurilor dumneavoastră și a altor servicii furnizate de acestea către societate.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo