Grădinăritul

Grădină familială
Grădină familială

Poate că dragostea noastră de grădinărit este la fel de veche precum agricultura. Un sondaj recent realizat printre membrii Naturalliance a constatat că mai mult de 70% dintre locuitorii din mediul rural au îngrijit grădini, cu o rată de creștere de la zonele mai aride din sudul Europei, către cele mai fertile din nord. Deoarece agricultura și silvicultura tind să devină mai intensive, grădinile pot constitui refugii pentru multe specii. Mulți oameni se întreabă care este modalitatea în care pot ajuta speciile de care se bucură, și în același timp, să le descurajeze pe cele care dăunează plantelor lor.

De fapt, în zilele noastre există o mulțime de informații cu privire la creșterea plantelor, cu scopul de a ajuta albinele, fluturii și păsările. Cu toate acestea, aceste informații sunt împrăștiate în jurul Europei, în mai multe limbi. Undeva s-ar putea afla soluția perfectă pentru cel mai rău a dăunător al grădinii dumneavoastră! Şi în cazul în care nu există soluții, aceste probleme pot constitui domeniul de aplicare pentru viitoarele proiecte ale utilizatorilor Naturalliance în vederea găsirii răspunsurilor pentru viitor. Deci, vă rugăm să vă alăturați nouă pentru a ajuta la construirea site-ului care vă poate ghida prin intermediul sistemelor foarte complexe pe care le creăm prin cultivarea plantelor frumoase și productive.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Râul Nectar din Marea Britanie.

PRODUCȚIA. Naturalliance își propune să vă facă legătura cu cele mai bune site-uri în domeniul grădinăritului productiv, favorabil naturii.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. De la veverițe la melci, vrem să găsim soluții, care sunt eficiente pentru dăunători de grădină și care se pot aplica în condiții de siguranță pentru alte animale sălbatice.

CARTOGRAFIEREA. Naturalliance își propune să vă ajute să cultivați legume care evită dăunătorii, să cultivați flori care atrag albinele și fluturii și să amplasați alimentatoare pentru păsări în locuri în care păsările de pradă nu pot ataca cu succes. Cartografierea grădinii dumneavoastră este importantă din acest punct de vedere. Cartografierea habitatelor dincolo de gradina dumneavoastră (cum ar fi pădurile) este, de asemenea, importantă, pentru a înțelege care specie sălbatice ar putea fi atrasă sau pe care doriți să o descurajați.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajuta să:
• Produceți flori frumoase și alimente sănătoase și să beneficiați de mediul sălbatic care vă oferă plăcere;
• Împărtășiți din experiențele dumneavoastră în schimbul cunoștințelor dobândite de la alții;
• Cultivați specii prietenoase mediului și să le eliminați speciile problemă, cu un efort minim;
• Gestionați resursele de sol, apă, emisii și buruieni cât mai eficient posibil.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo