Practicarea unei activități sportive

Plimbarea în natură
Plimbarea în natură

În sondajul din 2010 realizat printre organizațiile conectate la Naturalliance, gospodăriile din mediul rural din 8 țări din Europa au fost întrebate despre activitățile lor în mediul rural. Cel mai mare procent, de 70%, s-a înregistrat în rândul gospodăriilor care efectuau exerciții fizice precum: mersul pe jos, alergatul, mersul cu bicicleta, plimbare cu barca, golful sau mai multe activități extreme.

Dacă doriți ca pasiunea dumneavoastră pentru exercițiu să se desfășoare pe căi și zone aflate într-o stare semi-naturală, pentru a menține astfel bogățiile naturii, atunci Naturalliance vrea să vă ajute. Principiul nostru de bază este acela că și proprietarii și comunitățile locale ar trebui să beneficieze de mediu atunci când alții se bucura de țara lor și de bogățiile lor naturale.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Exemplul nostru este oferit de Portugalia, și este legat de întreținerea și renaturarea habitatelor naturale prin intermediul cursurilor de golf.

PRODUCȚIA. Admirarea naturii depinde de modul în care noi toți vom reuși să administrăm terenurile și de speciile. Cum putem convinge cât mai mulți oameni că investiția lor în protecția mediului merită?

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Acolo unde diferitele interese diferitelor activități intră în conflict, Naturalliance va realiza legătura către acele soluții de care să beneficieze atât natura cât și oameni.

CARTOGRAFIEREA rutelor este esențială în promovarea practicării sportului în zonele rurale, în armonie cu bogățiile naturii. Naturalliance va furniza aceste instrumente.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajuta să:

• Obțineți plăcerea maximă din împrejurimile locuinței dumneavoastră atunci când practicați sportul dumneavoastră preferat;
• Găsiți rute noi pentru persoanele care oferă habitate și trecere liberă a speciilor sălbatice;
• Bucurați-vă de pasiunea dumneavoastră, fără a deranja viaţa sălbatică.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo