Comunitatea: Bune practici

Un studiu de planificare pentru Arne Parish
Mai sunt spații deschise solicitate pentru recreere?
Mai sunt spații deschise solicitate pentru recreere?

Este o bună practică de mediu pentru administraţiile locale să efectueze evaluări strategice pentru amenajarea teritoriului, la intervale regulate. În cazul în care consultare cu cetăţenii cu privire la domeniile de dezvoltare se face la fiecare 5-10 ani, faţă de un set de principii stabilite pentru un termen mai lung sau de către o autoritate superioară, va necesita mai puţin timp să fie cheltuite pentru discutarea ulterior a cererilor individuale de planificare. Sondaje repetate arată, de asemenea, modul în care cerinţele cetățenilor se schimba cu timpul.

Consultări la intervale regulate, îndeplineasc recomandările Agendei 21. Cetăţenii pot fi consultatați, nu numai cu privire la dezvoltarea locativă și de afaceri; opiniile lor pot fi, de asemenea, studiate pe o varietate de subiecte, cum ar fi ocuparea forţei de muncă, de transport, educaţie şi alte servicii publice, precum şi asupra mediului lor. Acesta este democratic pentru a include toate răspunsurile în planificarea de către administraţiile locale.

Parohia Arne are pruni sălbateci și mult habitat cu ciulini
Parohia Arne are pruni sălbateci și mult habitat cu ciulini

În Parohia din Arne, pe coasta de sud a Angliei, sondajul efectuat de către partenerii implicaţi în acest portal a ajutat la prima anchetă completă a opiniilor gospodarilor încă din anul 2002. Un scop al portalului Naturalliance este de a face tehnologia utilizată pentru ancheta disponibilă prin intermediul acestui portal pentru toate comunităţile locale din toată Europa, în vederea îmbunătăţirii democraţiei locale şi a mijloacelor de subzistenţă şi de recreere ale cetăţenilor.

 
Pe internet
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo