Comunicare locală

Primul site construit în Marea Britanie a Sistemul de Comunicare Locală (click pe imagine pentru a mari, click pe Bune Practici pentru a afla mai multe).
Primul site construit în Marea Britanie a Sistemul de Comunicare Locală (click pe imagine pentru a mari, click pe Bune Practici pentru a afla mai multe).

Bogățiile naturale și beneficii pentru oamenii sunt cele mai bune în cazul în care managementul local este adaptiv și există conexiune bună pentru cunoaștere. Prin urmare, proiectul care a lansat Naturalliance a cerut autorităților din Europa să identifice cunoștințele de care au nevoie pentru gestionarea mediului. Cele mai dorite îndrumări identificate de autoritățile au fost cele în problemele privind socio-mediului și hărți ale habitatelor și speciilor la scară locală. Cluburi de interese rurale au cea mai mare nevoie de ajutor la luarea deciziilor de conservare și de producție, precum și instrumente de cartografiere pentru acestea; cluburile au prioritizat de asemenea exemple de bune practici.

a fost construit pentru a oferi exemple de bune practici pentru interesele rurale, împreună cu un instrument de cartografiere la scară precisă de către localnici, pentru că proiectul nostru a arătat că autoritățile locale ar putea organiza cartografiere și oamenii au fost încântați de cartografiere. De asemenea, proiectul a conceput instrumente de suport decizional local. Cu toate acestea, avem nevoie de o modalitate de a ajuta autoritățile locale să organizeze activități pentru mediu și pentru a construi suportul decizional. Așa că am vorbit cu autoritățile locale și cluburi despre ceea ce ar putea ajuta să comunice cu cetățenii lor. Apoi am construit sistemul foarte flexibil de care au nevoie într-un mod care ar putea să-i pună în legătură să organizeze proiecte și soluții locale. Am testat sistemul timp de doi ani, am vorbit cu guvernele despre aceasta și sa găsit o modalitate de a se oferi sistemul la doar 99 € pe an.

CELE MAI BUNE PRACTICI este despre acest Sistem de Comunicare Locală și cum să-l obțină.

CARTOGRAFIEREA prin comunitățile locale poate fi de înaltă calitate, cu instrumentul de cartografiere disponibile în secțiunea specii și habitate, așa cum se arată în cele mai bune practici pentru subiectul Știința.

Vă rugăm să încurajeze autoritățile locale și cluburi să se gândească la utilizarea Sistemului de Comunicare Locală. Sunteți de asemenea foarte binevenit pentru a DONA pentru a ne ajuta a duce mai departe munca și aspirațiile afișate pe acest site.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo