Comunitatea

Descrierea imaginii comunității
Descrierea imaginii comunității

În cazul în care guvernele democratice nu se ocupă de probleme prin acord, ei suferă în alegeri. Prin urmare, guvernele au nevoie de înțelegerea și sprijinul cetățenilor atunci când se iau deciziile politice pe termen lung pentru mediul înconjurător. De asemenea, acei cetățeni trebuie să posede o bună înțelegere pentru deciziile lor personale de mediu. Cei care gestionează mediul rural nu sunt doar agricultori, vânători și administratori de rezervații naturale, ci și cei care administrează grădini, acostamente și zone publice, care sunt adesea deținute de comunitățile locale.

Menținerea și restaurarea bogățiilor naturale necesită ca toate aceste interese să fie legate între ele, deoarece unele specii acoperă zone mult mai mari decât o grădină sau chiar o fermă. De asemenea, această legătură poate aduce beneficii economice, dacă vizitatorii dintr-o rezervație naturală aflată în partea de nord a zonei administrative locale utilizează, de asemenea, și casele de oaspeți și magazinele din sud. Naturalliance are drept scop construirea unui sistem care reunește informații din cadrul întregului ansamblu administrativ și chiar și dincolo de acesta, astfel încât toată lumea să beneficieze de bogățiile naturii.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Un studiu pilot realizat în sudul Marii Britanii arată modul în care datele au fost colectate pentru a ajuta la proiectarea acestui site Naturalliance, ca parte a unui serviciu în cadrul planificării și gestionarii faunei sălbatice controversate pe teritoriul parohiei respective.

PRODUCȚIA. Scopul nostru este să vă facem legătura cu cele mai bune site-uri în vederea obținerii de informații și idei care motivează comunitatea locală în ajutorul acordat dumneavoastră și personalului dumneavoastră pentru a gestiona mediul local.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Speciile sălbatice pot produce atât costuri cât și beneficii, astfel noi oferim consultanță privind gestionarea pragmatică al cărei scop este transformarea amenințărilor în oportunități.

CARTOGRAFIEREA. Scopul nostru final este de a capta cunoștințele locale într-un sistem de cartografiere care oferă îndrumare la fel de simplu precum indiciile colorate într-un editor de cuvinte. Acest lucru ar trebui să va ajute în luarea deciziilor iar pe locuitori să îi determine să înțeleagă politicile dumneavoastră. Ca un început, există un instrument de cartografiere simplu, precum și sugestii pentru proiectele în care sa îl utilizați.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajutam să:

• Administrați spatiile publice în anumite perioade ale anului, în vederea protejării bogățiilor naturale;
• Reduceți conflictele între diferitele interese, prin utilizarea experienței căpătate cu alte ocazii;
• Obțineți venituri și locuri de muncă pentru rezidenți prin consolidarea resurselor naturale locale;
• Câștigați sprijin local prin sporirea posibilităților de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo