Agricultura

Ferme mixte din Spania
Ferme mixte din Spania

Aproximativ jumătate din terenurile din Europa sunt utilizate pentru agricultură. Agricultura a creat inițial diverse habitate. Cu toate acestea, subvențiile de la guverne s-au combinat cu tehnologia modernă pentru a încuraja o utilizare intensivă și puțin variată a terenurilor. Unele ferme agricole au început să aducă atingere altor servicii importante furnizate de terenuri, servicii care includ; împrospătare a aerului și a apei, formarea solului și polenizarea plantelor, reglementările în cazul inundațiilor, dăunătorilor și bolilor, precum și furnizarea condițiilor de petrecere a timpului liber..

Din fericire, subvențiile oferite de stat sunt schimbate pentru a menține și restabili, pentru societate, de servicii ecosistemelor furnizate de terenuri. Subvențiile private pentru funcția de recreere pot contribui, de asemenea, la conservarea acestora. Există multe informații despre cum pot fi dezvoltate bogățiile naturii, la un cost minim, pentru cultivarea productivă, și modul în care acest cost poate fi compensat prin finanțare de la stat și din mediul privat. Cu toate acestea, informațiile sunt răspândite în multe țări și instituții. Naturalliance urmărește să aducă aceste informații împreună într-un singur loc; de asemenea, acest lucru este urmărit și în legătură cu datele cu privire la regulamente, alte costuri, subvenții, piețe și date meteorologice; astfel, puteți fi ajutat în combinarea acestor informații cu cunoștințele dvs.personale, pentru culturile dvs., pentru soluri, alte habitate, efectivele de animale, specii sălbatice și de management.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Loddington Estate, în regiunea centrală a Angliei, este primul nostru exemplu privind modul în care agricultura (fermele) pot beneficia de resursele sălbatice existente pe terenul respectiv.

PRODUCȚIA. Fermele profitabile pot beneficia, de asemenea, de orientare cu privire la modul cel mai bun de gestionare al recoltelor și al animalelor pe care le cresc. Naturalliance are scopul de a ajuta prin furnizarea legăturilor către cele mai bune surse de cercetare și consiliere disponibile cu privire la agricultura durabilă.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Probleme cauzate de dăunători și boli trebuie să fie rezolvate în moduri care sunt eficiente atât imediat cât și pe termen lung. Naturalliance îşi propune să realizeze legăturile către cele mai bune surse de cercetare și de consiliere și în aceasta privință.

CARTOGRAFIEREA. Intenția finală este de a încărca toate cunoștințele generale și personale într-un sistem de cartografiere digitală, care să poată fi utilizat la fel de ușor precum indiciile colorate într-un procesor de limbaj, sau precum un sistem de orientare GPS (sat-nav), într-o mașină. Acest lucru va lua timp, dar ca un început există un instrument de cartografiere simplu precum și sugestii pentru proiectele care îl utilizează.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajutam să:
• Transmiteți copiilor dumneavoastră pământul într-o situație mult mai bună decât l-ați primit;
• Împărtășiți din experiențele dumneavoastră în schimbul cunoștințelor dobândite de la alții;
• Beneficiați de utilizarea în scopuri recreative a pământului dvs. și a altor servicii furnizate de acesta către societate;
• Obțineți mai mult din utilizarea bogățiilor naturale decât costurile de management necesare pentru a le asigura.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo