Acvacultura

Piscicultura marină este larg răspândită în Europa.
Piscicultura marină este larg răspândită în Europa.

Zonele umede, care combina caracteristici de pământ și apă, și pădurile rivalizează pentru a deține titlul de cele mai productive sisteme naturale. Nivelul de conservare al speciilor este mai mare în țările europene, care au cele mai multe zone umede. Zonele umede sunt, de asemenea, importante în temperarea inundațiilor. Cu toate acestea, în ultimul secol, aproximativ jumătate dintre zonele umede ale Europei au fost pierdute.

Acvacultura, mai ales cea care presupune activitatea în ferme piscicole, poate implica crearea de zone umede mici, care beneficiază de multe alte specii decât de obținerea produselor alimentare pentru care sunt destinate. Cu toate acestea, tehnologia modernă a permis acvacultorilor să includă anumite zone din mare. Deși acvacultura intensiva din fermele piscicole de coastă poate oferi avantaje sociale și economice, provocarea pentru acestea consta în a oferi beneficii și pentru conservarea speciilor sălbatice.

CELE MAI BUNE PRACTICI. O inițiativă din Suedia arată cum zonele umede artificiale pot capta ca beneficiu atât producția agricola pentru pescuit, cât și pentru vânătoare.

PRODUCȚIA. Naturalliance va aduna informații cu privire la stimulentele economice și tehnicile pentru restaurarea zonelor umede.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Cum pot toate tipurile de acvacultură sa ofere beneficii de conservare?

CARTOGRAFIEREA zonelor umede este importantă pentru managementul inundațiilor și ar putea dezvălui, de asemenea, caracteristicile acestui fenomen, care ar ajuta cel mai mult în conservarea bogățiilor naturii.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajutam să:
• Creați și gestionați zonelor umede cu beneficii în crearea de locuri de munca, conservarea naturii și petrecerea timpului liber;
• Creșteți nivelul de conștientizare a valorii pe care zonele umede o au pentru securitatea de mediu;
• Încurajați managementul durabil al tuturor resurselor acvatice.

Când vă înregistrați, puteți completa SONDAJUL nostru, prin intermediul căruia puteți să ne spuneți ce informații v-ar interesa cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo