Managementul câinilor

Habitatele semi-naturale pot fi importante pentru plimbarea cu câini.
Habitatele semi-naturale pot fi importante pentru plimbarea cu câini.

Oamenii, probabil, au domesticit lupii înainte de orice altă specie. Câinii sălbatici şi cei de vânătoare au fost colegi pentru paza, strângerea, şi găsirea după miros. Aceștia sunt, de asemenea, companioni şi memento-uri de natură în societăţile urbane. Instinctele lor de vânătoare sunt apreciate în recreere şi pentru activităţile de cercetare/conservare a animalelor ce nu pot fi sesizate ușor, cum ar fi identificarea puilor de păsări. Ei au nevoie de exerciţiu, şi, astfel, asemenea călăriei, pot fi un motiv pentru conservarea rutelor semi-naturale care beneficiază, de asemenea, de flora și fauna sălbatică.

Naturalliance vede proprietarii de câini ca niște persoane ce trebuie să-i răsplătească naturii pentru bucuria ce le-a adus-o lor și animalelor canine. Așteptăm cu deosebit interes să raportați inovaţiile pe care le puteți dezvolta în beneficiul câinilor, faunei sălbatice şi a societăţii în ansamblu.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Potârnichile, câinii şi ulii în Italia - sau utilizarea câinilor pentru paza animalelor pentru a reduce presiunea asupra lupilor.

PRODUCŢIE. Cum pot proprietarii de câini și câinii să aducă un beneficiu și mai mare naturii.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Pot abilitățile dvs. de instruire a câinilor ajuta pe cei ai căror câini nu sunt dresați? Perturbările cauzate de câini pot fi neplacute pentru fauna sălbatică în anumite domenii, dar câinii ar putea fi încurajați în altă parte, în scopul de a determina speciile de interes?

CARTOGRAFIEREA este cheia pentru dezvoltarea şi menţinerea rutelor pentru antrenarea câinilor.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRAȚI, pentru a ne ajuta să vă ajutăm să:

• Câștigați zone de antrenament sigure pentru câini şi propice pentru fauna sălbatică;
• Încurajați lucrul cu animalele canine și copoii cde care beneficiază mediul înconjurător;
• Înțelegeți câinii ca o primă etapă în înțelegerea naturii. Când vă înregistraţi, puteţi completa chestionarul nostru pentru a ne spune ceea ce informaţiile pe care le-ar dori cel mai mult.

Când vă înregistraţi, puteţi completa SONDAJUL nostru pentru a ne spune ce informații v-ar plăcea cel mai mult.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo