Managementul cailor: Bune practici

Echitația la Clubul Rural Abbázia din Ungaria
Călărie în zona rurală a Ungariei
Călărie în zona rurală a Ungariei

Hotelul Abbazia Country Club este în Nemesnép, la graniţa dintre cele trei regiuni (Őrség, Göcsej şi Hetés). Serviciile lor includ călărie/echitatie, care este o optiune atractiva pentru adulţi, precum şi copii. Călăreții pot explora peisajul prin păduri și pajişti nesfârşite, râuri şi lacuri frumoase. Pajiştile sunt menţinute în parte pentru a oferi hrana pentru cai, care sunt o importantă tradiţie culturală în Ungaria. Hotelul oferă locuri de muncă, legate de bogăţiile naturii, pentru o treime din toţi locuitorii care trăiesc în satul Márokföld.

O barză neagră și o pajiște cu crini de zi la Nemesnép
O barză neagră și o pajiște cu crini de zi la Nemesnép

Zona abundă în vănat, astfel încât călăreții pot vedea cerbi, căprioare, mistreţi, fazani şi iepuri de câmp, care sunt puţin deranjați de oameni călare. O raritate, barza neagră, cuiburește în Nemesnép şi numai în alte șase localităţi din Ungaria. În această regiune, există multe specii rare de plante, inclusiv orhidee, crini de zi şi de câine-dinte violete (Erythronium dens-canis). O varietate bogată de ciuperci este disponibilă pentru restaurant şi poate adăuga interesul celor care inchiriază apartamente în regim self-catering. Cainii sunt vizitatori bineveniți.

 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo