Apicultura

Albinele melifere pot poleniza merii infloriți.
Albinele melifere pot poleniza merii infloriți.

Vânătorii-recolectorii lucrează cu păsările pentru a găsi miere sălbatică. Apicultura este una din îndeletnicirile practicată din cele mai vechi timpuri. Cu toate acestea, ştiaţi că aproximativ 30% din culturi de alimentare umană beneficiază de polenizarea insectelor?

Datorită problemelor care afectează albinele, și a importanței polenizării ca serviciu de suport pentru sistemele naturale, există numeroase cercetări curente asupra albinelor. Naturalliance intenţionează să vă ţină la curent cu descoperirile şi cu noile abordări privind apicultura și polenizarea salbatică.

CELE MAI BUNE PRACTICI. Refacerea habitatelor şi ocuparea forţei de muncă prin intermediul apiculturii urbane în Copenhaga.

PRODUCŢIE. Naturalliance intenţionează să ajute apicultorii şi polenizările sălbatice să fie cât mai productive cu putință.

REZOLVAREA PROBLEMELOR. Link-uri către site-urile cu cele mai utile informaţii cu privire la ceea ce este nociv pentru albine.

CARTOGRAFIERE. Cartografierea unor habitate extinse ar putea fi folosită pentru a afla zonele cele mai productive de formare a stupilor.

Vă rugăm să vă ÎNREGISTRȚI, pentru a ne ajuta să vă ajutăm să:

• Promovați restaurarea florilor naturale şi adăposturilor pentru insectele polenizatoare;
• Încurajați grădinăritul, care oferă un sezon lung şi productiv pentru albine;
• Protejați albinele şi polenizarile sălbatice de impactul antropic.

Când vă înregistraţi, puteţi completa SONDAJUL nostru pentru a ne spune ce informații v-ar plăcea cel mai mult.


 
este susținut de
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo