Zajednica

Homogena i disperzirana zajednica rezultat je različitih politika planiranja.
Homogena i disperzirana zajednica rezultat je različitih politika planiranja.

Ako demokratske vlade ne znaju donositi odluke nagodbama imaj problema kod izbora. Zbog toga vlade trebaju razumijevanje i podršku građana kada donose dugoročne politike vezane uz okoliš. Ti građani takošer trebaju dobro razumijevanje za njihove privatne odluke vezane uz okoliš. Oni koji upravljaju ruralnim okoliše nisu samo poljoprivrednici, lovci, lovočuvari ili renđeri u parkovima prirode nego također i oni koji uređuju vrtove, rubove uz prometnice i ostale javne površine koje su u vlasništvu lokalne zajednice.

Očuvanje i obnavljanje prirodnog bogatstva iziskuje međusobno povezivanje i to prvenstveno zbog toga što neke vrste pokrivaju mnogo veće područje nego jedan vrt ili veća farma. Takvo povezivanje može također donijeti i ekonomsku korist, tako ako posjetitelji dođi uživati u prirodnom rezervatu na sjeveru jedinice lokalne samouprave oni također mogu koristiti smještaj i trgovine na jugu. Naturalliance je trudi stvoriti sustav koji će združiti sve informacije u administrativnom sustav te pomoći svima da uživaju u plodovima prirode. NAJBOLJA PRAKSA. Pilot projekt na jugu Velike Britanije kako su se sakupljali podaci u svrhu dizajniranja ovog Naturalliance područja, kao dio servisa koji će pomoći okrugu da isplanira i upravlja kontroverznim prirodnim staništem. PROIZVODNJA. Naš cilj je povezati vas sa najboljim stranicama koje sadrže informacije i ideje koje će motivirati lokalno stanovništvo da pomogne vama i vašem timu u gospodarenju lokalnim okoliše. KARTIRANJE. Naš eventualni cilj je stvoriti lokalno znanje i prebaciti ga na kartografski sustav koji će biti jednostavan za korištenje. Takav sustav će pomoći vašim odlukama i stanovništvu da shvati vaše prijedloge. Za početak tu je jednostavan sistem za kartiranje i prijedlog kako ga koristiti za projekte. Molimo vas da se REGISTRIRATE kako bi nam olakšali da vam pomognemo u: • Upravljati lokalnim područjem u doba godine kada treba očuvati određena prirodna bogatstva; • Smanjiti konflikte između različitih interesnih skupina kroz korištenje stečenog iskustva; • Ostvariti prihode i zaposlenje za lokalno stanovništvo na način da se poboljšaju prirodna bogatstva; • Stvoriti lokalnu podršku na način unaprijeđenja prilika za zdravu rekreaciju. Nakon što se registrirate možete završiti naše ISTRAŽIVANJE kako bi nam mogli reći koje vas informacije najviše zanimaju.

 
je podržan od
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo