Vrtlarstvo

Kuhinjski vrt
Kuhinjski vrt

Vjerojatno je naša ljubav prema vrtlarstvu stara kao i poljoprivreda. Nedavno istraživanje provedeno od članova Naturalliance pokazalo je da 70% ruralnog stanovništva ima vrtove i to sa porastom od sušnije juga Europe prema plodnijem sjeveru Europe. Kako je poljoprivreda i šumarstvo postalo intenzivnije, vrtovi su počeli pružati raj za mnoge vrste. Mnogi ljudi se pitaju na koji način će poticati one vrste koje im čine užitak naspram onih koji čine štetu njihovim biljkama.

U stvari danas postoji mnogo informacija o uzgoju bilja koje pomaže pčelama, leptirima i pticama. U svakom slučaju te su informacije razbacane širom Europe na mnogim jezicima. Negdje na taj način može več postojati rješenje za vaše najgore štetočine! A u slučaju da nema rješenja, negdje mogu postojati obimna istraživanja među korisnicima Naturalliance kako bi pronašli odgovor za budućnost. Zbog toga vas molimo da nam se pridružite kako bi mogli izgraditi stranicu koja će voditi vas i okoliš kroz vrlo kompleksan sustav koji smo kreirali sa lijepim i korisnim biljkama. NAJBOLJI PRIMJER. Rijeke nektara iz Ujedinjenog Kraljevstva. PROIZVODNJA. Naturalliance se trudi poveati vas sa najboljim stranicama koje u sebi sadrže kako produktivno i okolišno prihvatljivo se baviti vrtlarstvom. RJEŠENJE PROBLEMA. Od vjeverica do puževa, mi želimo pronaći učinkovit način prevencije šteta u vrtlarstvu ne škodljiv za ostale biljne i životinjske vrste. KARTIRANJE. Naturalliance vam želi pomoći u odabiru biljnih vrsta koje neće privlačiti štetočine, sadnji cvijeća koje će privlačiti pčele te postavljanju kućica za ptice na način da nisu na udaru ptica grabljivica. Kartiranje vašeg vrta je zbog toga izrazito važno. Kartiranje staništa iza vašeg vrta (na primjer šume iza vrta) je također bitno da semože prtpostaviti koje vrste ondje žive te dali ih želite privući ili spriječiti njihov dolazak. Molimo vas da se REGISTRIRATE kako bi nam olakšali da vam pomognemo u: • Stvorite lijepo cvijeće i zdravu hranu te pomognete i okolišu koje vam također pruža užitak; • Podijelita vaše znanje u zamjenu za znanje koje imaju drugi; •Uzgojite poželjne vrste i uklonite one koje nisu sa minimalnim trudom; Upravljate tlom, vodom i korovom što je efikasnije moguće. Nakon što se registrirate možete završiti naše ISTRAŽIVANJE kako bi nam mogli reći koje vas informacije najviše zanimaju.

 
je podržan od
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo