Pčelarstvo

Pčele mogu oprašivati cvijet jabuke
Pčele mogu oprašivati cvijet jabuke

Ljudi, lovci-sakupljači koriste određene vrste ptica za pronalaženje meda divljih pčela, a pčelarstvo kao takvo je samo po sebi vrlo stara vještina. Ipak, da li ste znali da 30% usjeva ima koristi od oprašivanja koje čine insekati?

Zbog problema pčela, te uzimajući u obzir važnost oprašivanja kao usluge prirodnog sustava, provode se mnoga istraživanja. Naturalliance imaju vas namjeru držati informiranima o novim saznanjima i novim pristupima kako unaprijediti pčelarstvo. PRIMJERI NAJBOLJE PRAKSE. Obnova staništa i zaposlenje kroz gradsko fdržanje pčela u Kopenhagenu. PRODUKCIJA. Naturalliance ima namjeru pomoći pčelarima i onima koji se bave oprašivanjem pomoću polena kako bi bili produktivniji što je više moguće. RJEŠENJE PROBLEMA. Linkovi prema web stranicama sa najbojim informacijama o onome što nije štetno za pčele. KARTIRANJE. Široko kartiranje staništa može se koristiti za predviđanje najboljih područja za postavljanje košnica. Molimo vas REGISTRIRAJTE SE, kako bi nam olakšali da vam pomognemo: • Potičite obnovu prirodnog cvijeća i skloništa za kukce koji vrše oprašivanje; • Potičite vrtlarstvo koje daje dugu ispašu za pčele; • Čuvajte pčele i ostale kukce koji vrše oprašivanje što dalje od negativnog učinka koji mogu prouzrokovati ljudi. kada se registrirate, možete završiti našu IZMJERU kako bi nam rekli koje su vam informacije najvažnije.

 
je podržan od
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo