Upravljanje konjima: Primjeri najbolje prakse

Jahanje u Abbazia klubu u Mađarskoj
Jahanje mađarskim krajolikom
Jahanje mađarskim krajolikom

Abbazia Country Club Hotel je u Nemesnép, na granici triju regija (Őrség, Göcsej and Hetés). Njihove usluge uključuju jahanje, koje je atraktivan aktivnost za starije ljude i djecu. Jahači mogu upoznati krajobraz jahanjem kroz šume, beskonačne livade, uz rijeke i prekrasna jezera. Livade su pretvorene u dijelove koji stvaraju hranu za konje koji su izrazito važan dio kulturne tradicije u Mađarskoj. Hoteli također daju zaposlenje, koje je povezano sa bogatstvom prirode, za trećinu stanovništva koje živi u lokalnom selu Márokföld.

Crna roda, i livada sa graničicama (dnevnim ljiljanima) u Nemesnép
Crna roda, i livada sa graničicama (dnevnim ljiljanima) u Nemesnép

Područje je bogato sa divljači, pa tako jahači mogu vidjeti jelene, srnjake, divlje svinje, fazane i zečeve, koji se ne uznemiruju od ljudi koji su na konjima. Stvarna rijetkost, crna roda, gnijezdi u Nemesnép i još samo šest ostalih mjesta u Mađarskoj. U toj regiji, postoji mnogo rijetkih vrsta biljaka, uključujući orhideje, graničice i pasji zub. Mnoštvo gljiva je dostupno restoranima i može se dodati kao ponuda u privatnom smještaju. Psi su također dobrodošli.

 
je podržan od
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo