Vježbe

Planinarenje (u Alpama) može donijeti nevjerojatna iskustva u prirodi.
Planinarenje (u Alpama) može donijeti nevjerojatna iskustva u prirodi.

Tijekom 2010. godine istraživanje organizacija povezanih sa Naturalliance, u ruralnim kućanstvima u 8 zemalja Europe je ispitano o aktivnostima koje obavljaju u prirodi. Najviše ispitanika je participiralo, i to 70% njih, u vježbanju kroz šetnje, trčanje, vožnju bicikla, vožnju čamcima, igranjem golfa ili pak nekim ekstremnijim aktivnostima.

Ako želite zbog svoje strasti za vježbanje u polu ruralnom okruženju koje nas okružuje ga ujedno i očuvati tada vam Naturalliance žečli pomoći. Naš vodeći princip je da vlasnici zemlje i lokalna zajednica mora imati korist kada drugi uživaju koristeći prirodna bogatstva u njihovom vlasništvu. NAJBOLJA PRAKSA. Naš primjer je Portugal koji prikazuje očuvanje i rekreaciju u prirodnom oruženju kroz golf igrališta. PROIZVODNJA. Uživanje u prirodi ovisi o tome kako mi gospodarimo zemljom i vrstama. Kako možemo učiniti da tome doprinosi više ljudi? RJEŠENJE PROBLEMA. Gdje se kosi više interesa različitih aktivnosti koje se žele provoditi Naturalliance će vas spojiti sa solucijama koje će doprinijeti prirodi i ljudima. KARTIRANJE ruta je ključno za promoviranje vježbanja u prirodi u skladu sa njenim bogatstvom. Naturalliance će vam dati alat. Molimo vas da se REGISTRIRATE kako bi nam olakšali da vam pomognemo u: Imate maksimalno zadovoljstvo od vaše okoline dok se rekreirate na način koji vam najviše odgovara; • Pronađiet nove rute koje će sadržavati u sebi mjesta za siguran prolaz divljači; Uživajte u vašoj strasti bez uznemiravanja prirode. Nakon što se registrirate možete završiti naše ISTRAŽIVANJE kako bi nam mogli reći koje vas informacije najviše zanimaju.

 
je podržan od
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo