Teme

Teme izlistane na lijevoj strani su glavni interesi u gospodarenju i uživanju u zemlji i vrstama koji žive našem krajoliku. Posljednje nadodane ili nadopunjene teme su na vrhu liste. Nova inicijativa za je izrazito važna za zajednice. Molimo vas da kliknete na Temu kako bi vidjeli informacije o tom području.

Za proizvodnju i zapošljavanje potrebna nam je poljoprivreda i šumarstvo, hortikultura i akvakultura. Za kulturu i rekreaciju, važnost aktivnosti u osam domaćinstava su pokazane na način na koji oni participiraju u ruralnoj zajednici koja je odabrana kao primjerna studija u Estoniji, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, POrtugalu, Rumunjskoj, Turskoj i Velikoj Britaniji. Vlade su također, na najnižim i najvišim razinama, su bitne u planiranju dugoročne održivosti zemlje i vrsta. Naturalliance želi pomoći razmjeni informacij oko takvih tema kako bi se prirodno bogatstvo održivo koristilo.

Vježbe
Vrtlatstvo
Sakupljanje plodova iz divljine
Hranjenje divljih bića
Ekskurije u divljinu
Odlazak u ribolov
Lov
Jahanje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20%
40%
60%
80%
 
 
Postotak domaćinstava koji uživaju u prirodi na različite načine (prosijek a ruralna područja u svakoj od osam europskih zemalja).

Za svaku temu, postoji objašnjenje kako korištenje resursa i divljine ih ujedno može i očuvati, i koju pomoć bi voljeli u Naturalliance pružiti. Kada jednom odaberete temu biti ćete u mogućnosti vidjeti dokumente i linkove na nacionalnoj i internacionalnoj razini o:

  • Primjeri najbolje prakse
  • Dobre ideje
  • Modeli

Sa vašom pomoći, Naturalliance će didati ovima, da pokrije sve više i više subjekata sa većom i većom učinkovitošću.

je podržan od
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo