Aiheet

Vasemmalla luetellut aiheet ovat tärkeimpiä mielenkiinnon kohteita, jotka liittyvät maankäyttöön ja lajeista huolehtimiseen sekä niistä nauttimiseen maaseudulla. Saat lisätietoja valitsemalla haluamasi aiheen. Äskettäin lisätyt tai päivitetyt aiheet ovat luettelon kärjessä. Uusi aloite yhteisölle on erityisen tärkeä. Klikkaa haluamaasi aihepiiriä nähdäksesi sisällön.

Maataloutta, metsätaloutta, puutarhaviljelyä ja vesiviljelyä tarvitaan tuotantoa varten sekä työpaikkojen luomiseen. Virossa, Kreikassa, Unkarissa, Puolassa, Portugalissa, Romaniassa, Turkissa ja Isossa-Britanniassa on tutkittu kahdeksaa kulttuuriin ja virkistystoimintaan liittyvää toimintaa, joita maaseutuyhteisöjen kotitaloudet pitävät tärkeinä. Myös valtiolla eri tasoineen on tärkeä tehtävä kestävän maankäytön suunnittelussa pitkällä aikavälillä maan ja lajien säilymisen varmistamiseksi. Naturalliance haluaa auttaa kaikkia näitä eturyhmiä vaihtamaan tietoa ja säilyttämään siten luonnonrikkaudet.

Liikunta
Puutarhanhoito
Metsän antimien poimiminen
Metsäneläinten ruokinta
Luontoretket
Kalastus
Metsästys
Ratsastus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20%
40%
60%
80%
 
 
Luonnosta eri tavoin nauttivien kotitalouksien määrä (kahdeksan edellä mainitun eurooppalaisen maan keskiarvo)

Jokaisen aiheen yhteydessä kerrotaan, miten eri luonnonvaroja voidaan suojella ja palauttaa, ja myös sinulla on mahdollisuus kertoa, millaista apua haluaisit saada Naturalliancelta. Valittuasi aiheen voit katsella seuraavien otsikoiden alla olevia aiheeseen liittyviä tekstejä ja linkkejä kotimaisille ja kansainvälisille sivustoille:

  • Esimerkit
  • Hyvät ajatukset
  • Mallit

Sinun avullasi Naturalliance laajentaa käytettävissä olevia tietoja kyetäkseen kattamaan yhä uusia aiheita entistäkin tehokkaammin.

jota tukevat
TESS:n logo Riistan ja riistalintujen suojelusäätiön logo Anatrack Ltd:n logo
Tero Consultingin logo COUNT Partner International Union for Conservation of Naturen logo