Paikallistason viestintä: Esimerkit

Yhteisöjen verkostoitumisjärjestelmä

Osaatko sinä tai joku muu yhteisöstäsi käyttää tällaista editoria? Jos näin on, niin voit luoda yhteisöllesi omat verkkosivut uutisia, tietoiskuja, kyselyitä, kokouksia, muita tapahtumia, karttoja, säätä ja matkustamista varten sekä linkittää sinne mitä tahansa Internetistä.

Voit muokata sivuasi tekstilaatikoissa, kuten tämä.
Voit muokata sivuasi tekstilaatikoissa, kuten tämä.

Sivusto on loistava työkalu paikallishallinnon sekä paikallilsryhmien (esim. maatalous, kalastajat, sienestäjät) tarpeisiin. Järjestelmään voidaan rakentaa projektisivuja, jotka jaetaan vastaaville toimijaryhmille laajalla alueella tai jopa koko maassa. Aiheet voivat olla matkailu, koulutus, turismi ja muu työllistäminen sekä toki myös luonnonsuojelu ja -hoito.

Lisää esimerkkejä löydät oheisista linkeistä. Tekstityökalun hallinta ja sivustot on rakennettu toimimaan millä kielellä tahansa. Järjestelmään voidaan syöttää sähköpostiosoitteita ja kännykkänumeroita tiedotusta varten. Nämä paikallissivustot ovat lisäksi joustavia, keskenään linkitettyjä, aikaa säästäviä - ja edullisia...

Järjestelmän ylläpito toimii hallitusten ja mannereurooppalaisten organisaatioiden tuella, jonka lisäksi jokainen yhteisö maksaa 99 € vuodessa (sisältää 100 MB materiaalia). Tämä maksu voidaan kuitata paikallisten yrittäjien tuella (esim. 20 € maksu mainoksesta Ilmoitukset -osiossa).

 
Verkossa
jota tukevat
TESS:n logo Riistan ja riistalintujen suojelusäätiön logo Anatrack Ltd:n logo
Tero Consultingin logo COUNT Partner International Union for Conservation of Naturen logo