Liikunta

Liiku luonnossa
Liiku luonnossa

Vuonna 2010 Naturalliancen jäseniksi liittyneiden organisaatioiden suorittamissa tutkimuksissa kahdeksan eurooppalaisen maan asukkailta kysyttiin, mitä he tekevät maalla. Enemmistö, eli 70 prosenttia vastaajista harrasti liikuntaa: kävelyä, juoksua, pyöräilyä, veneilyä, golfinpeluuta tai muuta vaativampaa liikuntaa.

Mikäli haluat liikkua puoliluonnontilaisilla reiteillä ja alueilla luontoa vahingoittamatta, Naturalliance haluaa auttaa sinua. Johtavana ajatuksenamme on, että myös paikallisten maanomistajien ja yhteisöjen on hyödyttävä siitä, että muut nauttivat heidän maistaan ja luonnonantimista.

ESIMERKKI. Virosta peräisin olevassa esimerkissä erilaiset aktiiviset harrastukset auttavat suojelemaan luontoa.

TUOTANTO. Luonnosta nauttiminen riippuu siitä, miten kohtelemme erilaisia lajeja ja huolehdimme niistä. Miten yhä useampi saataisiin mukaan?

ONGELMIEN RATKAISEMINEN. Erilaisten toimintaan liittyvien ristiriitojen ratkaisemiseksi Naturalliance on koonnut erilaisia, ihmisiä ja luontoa hyödyttäviä ratkaisuja esitteleviä linkkejä.

Reittien KARTOITTAMINEN on ehdottoman tärkeää luonnossa tapahtuvan liikunnan harrastamisen lisäämiseksi luontoa vahingoittamatta. Naturalliance tarjoaa tähän sopivia työkaluja.

REKISTERÖIDY ja auta meitä auttamaan sinua:

• Nauti ympäristöstä suosikkiharrastuksesi parissa.
• Löydä uusia reittejä ja varmista samalla metsäneläinten elinympäristöjen säilyminen sekä reittien turvallisuus.
• Iloitse harrastuksestasi metsäneläimiä häiritsemättä.

Rekisteröitymisen yhteydessä voit vastata KYSELYYN ja kertoa meille, mistä haluaisit tietää lisää.

 
jota tukevat
TESS:n logo Riistan ja riistalintujen suojelusäätiön logo Anatrack Ltd:n logo
Tero Consultingin logo COUNT Partner International Union for Conservation of Naturen logo