Физически упражнения на открито

Катеренето може да Ви донесе зашеметяващи преживявания всред природата
Катеренето може да Ви донесе зашеметяващи преживявания всред природата

През 2010 г. в проучване от организации, свързани с Naturalliance, селски домакинства в 8 страни в Европа бяха попитани за техните дейности в селските райони. С най-голямо участие са 70% от домакинствата, които спортуват чрез ходене, бягане, колоездене, гребане, голф или по-екстремни дейности.

Ако желаете Вашата страст към физически упражнения да запази пътеки и райони в полу-естествено състояние, да поддържа богатствата на природата, тогава Naturalliance иска да Ви помогне. Нашият водещ принцип е, че местните земевладелци и общности също следва да имат ползи, когато други се радват на техния селски район и на неговите природни богатства. НАЙ-ДОБРИ ПРАКТИКИ. Португалия е нашият пример за поддържане и възстановяване на природни местообитания чрез голф игрища. ПРОИЗВОСТВО. Насладата от природата зависи от това как всички ние стопанисваме земята и видовете. Как можем да заинтригуваме повече хора да дадат своя принос към природата? ПРОБЛЕМ - РЕШЕНИЕ. Когато интересите на различни дейности са в конфликт, Naturalliance ще даде линкове към решения, които са в полза както за природата, така и за хората. КАРТОГРАФИРАНЕТО на маршрути е от решаващо значение за насърчаване на спорта в селските райони, в хармония с богатствата на природата. Naturalliance ще предостави необходимите инструменти. Моля, регистрирайте се, за да ни помогнете да Ви съдействаме да: • Получите максимално удоволствие от обкръжаващата Ви природа, когато спортувате това, което най-много Ви харесва; • Откриете нови маршрути за хора, които осигуряват местообитания и безопасно преминаване на дивите видове; • се насладите на страстта си, без да смущавате дивата природа. Когато се регистрирате, можете да попълните нашето ПРОУЧВАНЕ, за да ни кажете каква информация желаете най-много.

 
се поддържа от:
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo