Пчеларство

Медоносни пчели опрашват ябълкови цветове
Медоносни пчели опрашват ябълкови цветове

Хората, които ловуват или събират растения, работят с птици, за да открият див мед, а пчеларството също е много древно умение. Знаете ли, че насекомите опрашват 30% от растенията, които човекът ползва като храна?

Поради проблеми, свързани с тях, заедно с оценяване важността им за опрашване на растенията, като услуга към природните системи, има много текущи проучвания относно пчелите. Naturalliance възнамерява да Ви държим в течение на констатациите и с нови подходи да подпомогнем пчеларството и опрашващите насекоми от дивата природа. ДОБРИ ПРАКТИКИ. Възстановяване на местообитанията и заетостта чрез градското пчеларство в Копенхаген. ПРОИЗВОДСТВО. [applicationtitle възнамерява да помогне на пчеларите и дивите опрашващи насекоми да бъдат колкото е възможно по-продуктивни. РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ. Линкове към сайтове с най-добрата информация за това какво е вредно за пчелите. КАРТОГРАФИРАНЕ. Широко разпространеното картиране може да се използва, за да се определят най-продуктивните райони за поставяне на кошери. Моля, регистрирайте се, за да ни помогнете и Ви съдействаме да: • Насърчите възстановяването на диви цветя и подслоните опрашващи насекоми; • Насърчите градинарство, която осигурява дълъг и продуктивен храненителен сезон за пчелите; • Опазите, доколкото е възможно, пчелите и дивите опрашващи насекоми, от увреждане, причинено от хората. Когато се регистрирате, можете да попълните нашето проучване, за да ни кажете каква информация най-много желаете.

 
се поддържа от:
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo