Стопанисване на коне: Най-добрите практики

Езда в селския клуб Аббазия (Abbázia Country Club), Унгария
Езда в унгарската пуста
Езда в унгарската пуста

The Abbazia Country Club Hotel е в Nemesnép, на границата на три региона (Őrség, Göcsej and Hetés). Услугите включват езда, която е привлекателна възможност и за възрастни, и за деца. Ездачите могат да проучат ландшафта през гори, безкрайни поляни, реки и прекрасни езера. Поляните имат частична поддръжка, за да се осигури храна за конете. Това е културна традиция в Унгария. За 1/3 от живущите в Márokföld хотелът осигурява работа, свързана със запазване богатствата на природата.

Черен щъркел и поляна с дневни лилии в Nemesnép
Черен щъркел и поляна с дневни лилии в Nemesnép

Районът е богат на дивеч и ездачите могат да видят благороден елен, сърна, глиган, фазани и зайци, които слабо се смущават от хора на кон. Една рядкост, черният щъркел, гнезди в Nemesnép и само на още шест други места в Унгария. В този регион има много редки видове растения, включително орхидеи, дневни лилии и теменужки. Разнообразие от гъби за ресторанта увеличава интереса на гостите и към апартаменти с кухня. Кучетата също са добре дошли.

 
се поддържа от:
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo