Διαχείριση σκύλων

Ημι-φυσικοί οικοτόποι μπορεί να είναι σημαντικοί για το περπάτημα σκύλων
Ημι-φυσικοί οικοτόποι μπορεί να είναι σημαντικοί για το περπάτημα σκύλων

Οι άνθρωποι πιθανώς εξημέρωσαν λύκους πριν από κάθε άλλο είδος. Οι σκύλοι και τα κυνηγόσκυλα αποτέλεσαν συνάδελφοι του ανθρώπου στη φύλαξη, βοσκή, μεταφορά και σε πολλές άλλες εργασίες. Επίσης, αποτελούν συντρόφους του και του υπενθυμίζουν τη φύση στις αστικές κοινωνίες. Τα κυνηγετικά ένστικτα τους εκτιμούνται τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και στην περιβαλλοντική έρευνα όπως για παράδειγμα για την εξεύρεση νεοσσών. Χρειάζονται επίσης άσκηση, και έτσι όπως και η ιππασία μπορούν να αποτελέσουν αιτία για διατήρηση ημι-φυσικών διαδρομών που υποστηρίζουν επίσης την άγρια χλωρίδα και πανίδα.

Το Naturalliance θεωρεί τους ιδιοκτήτες σκύλων ως ανθρώπους που οφείλουν να επιστρέψουν στη φύση τη χαρά που φέρνει τους σε αυτούς και στους κυνικούς συντρόφους τους. Ανυπομονούμε να δημοσιεύσουμε καινοτόμες πρακτικές που μπορείτε να αναπτύξετε για να επωφεληθούν τα σκυλιά, τα κυνηγόσκυλα, η άγρια ζωή και η κοινωνία στο σύνολό της.

ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Πέρδικες, σκυλιά και γεράκια στην Ιταλία - ή χρήση σκύλων φύλαξης κοπαδιών για να μειωθεί η πίεση προς τους λύκους.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Πώς οι ιδιοκτήτες σκύλων και κυνηγόσκυλων μπορούν να οργανωθούν για μεγαλύτερο όφελος προς τη φύση. ΕΠΙΛΥΣΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Μπορεί ο εκπαιδευμένος σκύλος σας να βοηθήσει σκύλους που είναι λιγότερο κοινωνικοί; Η όχληση από τους σκύλους μπορεί να είναι δυσάρεστη για την άγρια φύση σε ορισμένες περιοχές, αλλά θα μπορούσε να ενθαρρυνθεί η παρουσία σκύλων αλλού προκειμένου να αποτρέπεται η παρουσία προβληματικών ειδών;

Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και τη διατήρηση διαδρομών που προσφέρονται για την άσκηση των σκύλων ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται οικότοποι που υποστηρίζουν άγρια είδη.

Παρακαλούμε εγγραφείτε, για να μας βοηθήσετε να σας βοηθήσουμε:

• Να δημιουργήσετε χώρους άσκησης που είναι ασφαλείς για τους σκύλους και ωφελούν και την άγρια ζωή.
• Να υποστηρίξετε εργασίες με σκύλους και κυνηγόσκυλα που ωφελούν το περιβάλλον στο σύνολό του.
• Να ενθαρρύνετε τη συμβίωση με σκύλους και κυνηγόσκυλα ως μια εισαγωγή στη συμβίωση με τη φύση.

Κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε ΕΡΕΥΝΑ μας για να μας πείτε τι ακριβώς πληροφορίες θα θέλατε να σας παρέχουμε.

 
υποστηρίζεται από
TESS λογότυπο Game and Wildlife Conservation Trust λογότυπο Anatrack Ltd Λογότυπο Tero Consulting λογότυπο International Union for Conservation of Nature λογότυπο