Άσκηση

Περίπατος στη φύση
Περίπατος στη φύση

Σε έρευνα του 2010 από οργανώσεις που συνδέονται με το Naturalliance, αγροτικά νοικοκυριά σε 8 χώρες της Ευρώπης ρωτήθηκαν σχετικά με τις δραστηριότητές τους στην ύπαιθρο. Η δραστηριότητα όπου παρατηρήθηκε μεγαλύτερη συμμετοχή (70% των νοικοκυριών) ήταν η φυσική άσκηση, που περιλαμβάνει από περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κωπηλασία, γκολφ έως και πιο ακραίες δραστηριότητες.

Αν θα θέλατε το πάθος σας για την άσκηση να κρατήσει διαδρομές και περιοχές σε μια ημι-φυσική κατάσταση, έτσι ώστε να διατηρήσουν τον πλούτο της φύσης, τότε το Naturalliance θα ήθελε να σας βοηθήσει. Η κατευθυντήρια αρχή μας είναι ότι οι τοπικοί γαιοκτήμονες και οι τοπικές κοινότητες θα πρέπει να επωφελούνται όταν άλλοι απολαμβάνουν την ύπαιθρο και τον φυσικό πλούτο της.

ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Η Εσθονία παρέχει παράδειγμα του πώς ένας συνδυασμός πολλών δραστηριοτήτων άσκησης μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του πλούτου της φύσης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Η απόλαυση της φύσης εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστούμε το σύνολο του εδάφους και των ειδών. Πώς μπορεί να γίνει σημαντικό για περισσότερους ανθρώπους να συνεισφέρουν;

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Σε περίπτωση που υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα από διάφορες δραστηριότητες, το Naturalliance θα παρέχει καθοδήγηση για την εφαρμογή λύσεων που ωφελούν τόσο τη φύση όσο και τους ανθρώπους.

Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ διαδρομών είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της άσκησης στην ύπαιθρο σε αρμονία με τον πλούτο της φύσης. Το Naturalliance θα παρέχει τα εργαλεία.

Παρακαλούμε εγγραφείτε, για να μας βοηθήσετε να σας βοηθήσουμε:

• Να αποκτάτε τη μέγιστη ευχαρίστηση από το περιβάλλον σας όταν ασκείτε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.
• Να βρίσκετε νέες διαδρομές άσκησης που ταυτόχρονα παρέχουν προστασία βιοτόπων και ασφαλή διέλευση άγριων ζώων.
• Να απολαύστε το πάθος σας, χωρίς να διαταραχθεί ή άγρια ζωή. Κατά την εγγραφή σας,

μπορείτε να συμπληρώσετε ΕΡΕΥΝΑ για να μας πείτε τι ακριβώς πληροφορίες θα θέλατε να σας παρέχουμε.

 
υποστηρίζεται από
TESS λογότυπο Game and Wildlife Conservation Trust λογότυπο Anatrack Ltd Λογότυπο Tero Consulting λογότυπο International Union for Conservation of Nature λογότυπο