Ämnen

Ämnena i listan till vänster är stora intressen som är inblandade i skötseln och njutandet av mark och arter på landsbygden. Klicka på ett Ämne för att visa information om det området.

För produktion och sysselsättning behöver vi jord-och skogsbruk, trädgårdsskötsel och vattenbruk. För kultur och fritid, visas betydelsen av åtta aktiviteter genom deltagande av hushållen på landsbygden som valdes ut för studien i Estland, Grekland, Ungern, Polen, Portugal, Rumänien, Turkiet och Storbritannien. Regeringen är också, på lägsta och högsta nivå viktig för att planera mark och arters långsiktiga hållbarhet. Naturalliance vill hjälpa alla dessa intressen att utbyta information som upprätthåller användningen av naturens rikedomar.

Övning
Trädgårdsskötsel
Samlande av vilda produkter
Utfodring vilda djur
Wildlifeutflykter
Fiske
Jakt
Ridning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20%
40%
60%
80%
 
 
Andelen hushåll som njuter av naturen på olika sätt (genomsnitt för landsbygden i åtta europeiska länder).

För varje ämne finns det förklaring av hur användningen av vilda resurser kan bevara och återställa dem, och vilken hjälp som du kanske skulle vilja att Naturalliance bidrar med. När du valt ditt ämne kommer du att kunna se dokument och länkar för nationella och internationella källor på:

  • Bästa Praxis
  • Möjligheter
  • Models

Med din hjälp kommer Naturalliance att lägga till dessa, för att täcka fler och fler ämnen med större och större effektivitet.

stöds av
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo