Lichaamsbeweging

Wandelen (in de Alpen) kan geweldige ervaringen in de natuur opleveren
Wandelen (in de Alpen) kan geweldige ervaringen in de natuur opleveren

In een onderzoek in 2010 door de organisaties verbonden aan Naturalliance is aan landelijke huishoudens in 8 Europese landen gevraagd naar hun activiteiten op het platteland. De grootste deelname was dat 70% van de huishoudens deed aan lichaamsbeweging door bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, fietsen, varen, golfen or meer extreme activiteiten.

Als u graag zou willen dat uw passie voor bewegen in de buitenlucht paden en gebieden in een semi-natuurlijke staat zou houden om de rijkdommen van de natuur te behouden, dan zou Naturalliance u graag willen helpen. Ons uitgangspunt is dat lokale landeigenaren en gemeenschappen ook zouden moeten profiteren als anderen van hun landschap en natuurlijke rijkdommen gebruik maken.

BEST PRACTICE. Portugal geeft ons een voorbeeld voor onderhoud en recreatie van natuurlijke leefgebieden door golfbanen.

PRODUCTIE. Het genieten van de natuur is afhankelijk van hoe we land en diersoorten beheren. Hoe kunnen we het de moeite waard maken voor mensen om een bijdrage te leveren?

PROBLEEMOPLOSSING. Waar belangen van verschillende activiteiten strijdig zijn zal Naturalliance verwijzen naar oplossingen die voordelen bieden voor zowel de natuur als de gemeenschap.

IN KAART BRENGEN van routes is cruciaal om lichaamsbeweging op het platteland in harmonie met de natuur te promoten. Naturalliance zal voor de middelen zorgen.

MELDT u zich AAN, zodat wij u kunnen helpen om:

• Maximaal plezier te beleven aan uw omgeving als u bezig bent met uw activiteit in de buitenlucht;
• Nieuwe routes te vinden voor mensen die ook een leefgebied en een veilige doorgang vormen voor in het wild levende soorten;
• Van uw passie te kunnen genieten zonder wild te verstoren.

Als u zich aanmeldt, kunt u onze ENQUETE invullen om ons te laten weten welke informatie u het liefst zou willen zien.

 
wordt ondersteund door
TESS Logo Game and Wildlife Conservation Trust Logo Anatrack Ltd Logo Tero Consulting Logo COUNT Partner International Union for Conservation of Nature Logo