Διαχείριση αλόγων: Καλές πρακτικές

Καλή πρακτική ιππασίας
Ιππασία στην ουγγρική εξοχή
Ιππασία στην ουγγρική εξοχή

Το Country Club Hotel Abbazia βρίσκεται στο Nemesnép, στα όρια των περιφερειών (Őrség, Göcsej και Hetés). Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν ιππασία, η οποία είναι μια ελκυστική επιλογή για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Οι αναβάτες μπορούν να εξερευνήσουν δάση, ατέλειωτα λιβάδια, ποτάμια και πανέμορφες λίμνες. Τα λιβάδια διατηρούνται εν μέρει για την παροχή τροφής για τα άλογα, τα οποία αποτελούν μια σημαντική πολιτιστική παράδοση στην Ουγγαρία. Το ξενοδοχείο παρέχει απασχόληση, που συνδέεται με τον πλούτο της φύσης, για το ένα τρίτο όλων όσοι ζουν στο χωριό Márokföld.

Ένας μαύρος πελαργός, και ένα λιβάδι με κρίνα στο Nemesnép
Ένας μαύρος πελαργός, και ένα λιβάδι με κρίνα στο Nemesnép

Η περιοχή διαθέτει άφθονο κυνήγι, και έτσι οι αναβάτες μπορούν να δουν κόκκινα ελάφια, ζαρκάδια, αγριογούρουνα, φασιανούς και λαγούς, τα οποία ελάχιστα διαταράσσονται από τους ιππείς. Ένα πραγματικά σπάνιο είδος πουλιού, ο μαύρος πελαργός, φωλιάζει στο Nemesnép και σε μόνο άλλες έξι θέσεις στην Ουγγαρία. Στην περιοχή αυτή, υπάρχουν πολλά σπάνια είδη φυτών, συμπεριλαμβανομένων ορχιδέων, κρίνων και βιολετών. Μια πλούσια ποικιλία από μανιτάρια είναι διαθέσιμη για το εστιατόριο ενώ μπορεί να συλλεχθεί και από όσους νοικιάζουν self-catering διαμερίσματα. Τα σκυλιά επίσης είναι ευπρόσδεκτοι επισκέπτες.

 
υποστηρίζεται από
TESS λογότυπο Game and Wildlife Conservation Trust λογότυπο Anatrack Ltd Λογότυπο Tero Consulting λογότυπο International Union for Conservation of Nature λογότυπο