Kutyatartás

A természetközeli területek a kutyasétáltatás szempontjából is fontosak lehetnek
A természetközeli területek a kutyasétáltatás szempontjából is fontosak lehetnek

Az ember valószínűleg minden más állatfaj előtt háziasította a farkast. A kutyák és vadászebek társak a védelem, a nyájak őrzése, a szag nyomon követése és a vad megtalálása terén, társak a természetben, valamint városi környezetben emlékeztetnek a természetre. Vadászati ösztönüket nagyra tartják a kikapcsolódás, valamint a nehezen megfogható állatok, például vadmadárfiókák védelmére irányuló kutatásokban. Nekik is szükségük van mozgatásra, így a lovagláshoz hasonlóan oka lehet a természetközeli útvonalak megóvásának, amelyek előnyösek a vadon élő állat- és növényfajok számára.

A Naturalliance szerint az ebtulajdonosok azok, akiknek vissza kell fizetni a természet számára azért az örömért, amelyet a természet nekik és kutyaféle társaiknak biztosít. Már alig várjuk, hogy beszámoljon azokról az újításokról, amiket Ön fejleszthet, és amik előnyösek a kutyák, a vadászebek, a vadvilág és a társadalom, mint egész szempontjából.

A LEGJOBB GYAKORLAT: foglyok, kutyák és sólymok Olaszországban – vagy állatállományt őrző kutyák használata, hogy ezzel is csökkentsék a farkasok okozta károkat.

PROBLÉMA. Kutya- és vadászebtulajdonosok hogy tudnak nagyobb, természetből nyerhető haszonra szert tenni?

PROBLÉMAMEGOLDÁS: Segíthetik az Ön kutyakiképző ismeretei azokat, akiknek a kutyái kevésbé szocializálódtak? A kutyák általi zavarás, amely sok területen nem kívánatos a vadvilág szempontjából, ösztönözhető-e azért, hogy ezzel elriasszák a problémákat okozó fajokat?

A FELTÉRKÉPEZÉS a kulcsa az utak fejlesztésének és fenntartásának, amelyek a kutyakiképzés számára megfelelőek, míg az élőhelyek szempontjából előnyt jelentenek a vadon élő fajok számára.

REGISZTRÁLJON, segítsen, hogy segíthessünk, hogy:

• Legyen olyan gyakorló terület, amely biztonságos a kutyáknak és jó a vadvilág számára;
• Támogassa a kutyákkal és vadászebekkel való munkát, amely a környezetre egészében véve előnyös;
• Jobban megismerje a kutyákat és vadászebeket, mint a természet megismerésének bevezetését.

Regisztrációja után kitöltheti FELMÉRÉSÜNKET, és elmondhatja, milyen információkra van leginkább szüksége.

 
támogatói
TESS logó Game and Wildlife Conservation Trust logó Anatrack Kft. logó Tero Consulting logó COUNT Partner International Union for Conservation of Nature logó