Testmozgás

A túrázás (az Alpokban) csodálatos természeti élményeket jelenthet
A túrázás (az Alpokban) csodálatos természeti élményeket jelenthet

A Naturalliancehez kapcsolódó szervezetek által 2010-ben végzett felmérés során 8 európai ország vidéki háztartását kérdezték meg arról, hogy milyen vidéki tevékenységeket végeznek. A háztartások legnagyobb mértékben, 70%-ban sétálnak, futnak, bicikliznek, csónakáznak, golfoznak vagy még extrémebb tevékenységekben vesznek részt.

Ha testmozgási szenvedélyének szeretne természetközeli ösvényeken vagy területeken hódolni, akkor a Naturalliance az, aki szeretne ebben segíteni. Vezérelvünk az, hogy a helyi földtulajdonosok és közösségek számára nyújtson előnyöket a vidéki táj, valamint természeti gazdagság, ha mások örömüket lelik benne.

A LEGJOBB GYAKORLAT. Természetes élőhely újbóli létrehozását vagy fenntartását jelentheti egy golfpálya.

MEGVALÓSÍTÁS. A természet élvezete függ a területek és fajok kezelésétől. Hogyan tudjuk megvalósítani ezt úgy, hogy a legtöbb embernek megérje az ebben való közreműködés?

PROBLÉMAMEGOLDÁS. Az érdekek találkozásánál a Naturalliance összekapcsolja azokat a megoldásokat, amelyek előnyösek mind az emberek, mind a természet számára.

Az útvonalak TÉRKÉPEZÉSE elsődleges fontosságú a természet gazdagságának harmóniájában végzett vidéki tevékenységek elősegítése szempontjából. A Naturalliance biztosítja az ehhez szükséges eszközöket.

REGISZTRÁLJON, segítsen, hogy segíthessünk, hogy:

• A környezetében a lehető legnagyobb élvezettel végezze a kedvenc tevékenységét;
• Olyan új útvonalakat találjon az embereknek, amelyek biztosítják a vadon élő fajok élőhelyét és biztonságos áthaladását is;
• A szenvedélyének hódoljon a vadvilág zavarása nélkül!

Töltse ki FELMÉRÉSÜNKET, hogy elmondja, milyen információkra van leginkább szüksége.

 
támogatói
TESS logó Game and Wildlife Conservation Trust logó Anatrack Kft. logó Tero Consulting logó COUNT Partner International Union for Conservation of Nature logó