Méhészet

Méhek almafa virágainak beporzása közben
Méhek almafa virágainak beporzása közben

A vadászó-gyűjtögető emberek madarakkal dolgoztak, hogy mézet találjanak, a méhészkedés is egy ősi szakma. Tudta azt, hogy az emberek által fogyasztott növények közel 30%-át a rovarok porozzák be?

A méheket befolyásoló problémák következtében egyre elterjedtebb a méhekre irányuló kutatás. Ehhez kapcsolódik a beporzás fontosságának elismerése, mint természetes rendszerek támogató szolgáltatása. A Naturalliance igyekszik naprakész kutatásokkal, valamint új megközelítésekkel segíteni Önt, amelyek előnyösek a méhészet és vadon élő beporzó rovarok számára.

A LEGJOBB GYAKORLAT. A Syngenta segíti a vadon élő beporzó rovarokat a terméshozamért.

MEGVALÓSÍTÁS. A Naturalliance segíteni szeretne a méhészeknek és a vadon élő beporzó rovaroknak a termelés fokozása érdekében.

PROBLÉMAMEGOLDÁS. Lépjen olyan oldalakra, amelyeken megtalálja azokat az információkat, hogy mik veszélyesek a méhekre.

TÉRKÉPEZÉS. Széleskörű élőhelytérképezések használhatók, hogy rátaláljanak a kaptárak elhelyezése szempontjából legtermékenyebb területekre

REGISZTRÁLJON, segítsen, hogy segíthessünk, hogy:

• Segítsen a természetben található növények megőrzésében és a beporzó rovarok megóvásában;
• Támogassa a kertészkedést, amely hosszú és termékeny időszakot jelent a méhek számára;
• A lehető legbiztonságosabb módon óvja meg a méheket és vadon élő beporzó rovarokat az ember által okozott veszélyektől!

Töltse ki FELMÉRÉSÜNKET, hogy elmondja, milyen információkra van leginkább szüksége.

 
támogatói
TESS logó Game and Wildlife Conservation Trust logó Anatrack Kft. logó Tero Consulting logó COUNT Partner International Union for Conservation of Nature logó