Helyi Kommunikáció: Legjobb gyakorlat

A Közösségi Kapcsolattartó Hálózat rendszere

Tud-e ön vagy bárki más az ön közösségében egy ilyen szerkesztőt használni? Ha igen, akkor létrehozhatja a saját weboldalát hírekkel, közleményekkel, felmérésekkel, térképekkel, időjárási viszonyok ismertetésével, és linkekkel bármihez az interneten.

Ilyen mezőkben történik az oldalak szerkesztése.
Ilyen mezőkben történik az oldalak szerkesztése.

Ez az oldal tökéletes a helyi közigazgatási szervek és civil szervezetek (például horgász vagy gombagyűjtő társaságok) számára. Ezzel a rendszerrel olyan oldalakat hozhat létre, amelyeket széles körben, akár még országosan is meg rud osztani hasonló csoportokkal vagy szervezetekkel, és amelyek az egészségről, oktatásról, turizmusról és akár természetvédelemről is szólhatnak.

Más példákért látogassa meg az alábbi linkeket. A szerkesztői háttériroda és az oldalak is úgy készültek, hogy bármely nyelven használhatók legyenek. E-mail címeket és mobil számokat is regisztrálhat az oldalra, melyek emlékeztetőként szolgálhatnak a helyi történésekről és biztonsági riasztásokról. Ily módon a helyi oldalak könnyen elérhetőek, rugalmasak, jól összekapcsoltak, szerkesztésük időtakarékos – és mindenek felett olcsó.

Mivel a rendszer állami és más páneurópai szerevetek támogatásával működik, egy közösségi oldal éves előfizetési költsége 99 euró (100 megabájtnyi tartalomra). Ezt az előfizetést úgy is lehet fizetni, hogy öt helyi üzlet vagy vállalatnak egy 20 eurós összegért cserébe hirdetőfelületet biztosít a „Classifieds” oldalon.

 
Az interneten
támogatói
TESS logó Game and Wildlife Conservation Trust logó Anatrack Kft. logó Tero Consulting logó COUNT Partner International Union for Conservation of Nature logó