Témakörök

A baloldalon található témakörök a fő érdeklődési területek, amelybe beletartoznak a föld és a fajok kezelése és ezek szeretete. A nemrég hozzáadott vagy frissített témakörök a lista tetején érhetőek el. Egy a közösségek érdekében történő, új kezdeményezés kifejezetten fontos lehet. Ha többet szeretne megtudni egy témakörről, kattintson annak nevére!

A termeléshez és a foglalkoztatáshoz szükségünk van gazdálkodásra és erdészetre, nagyüzemi kertészetre és akvakultúrára. Ami a kultúrát és kikapcsolódást illeti, nyolc tevékenység fontosságát helyi közösségek résztvevőivel mutatjuk be, a következő országokból: Észtország, Görögország, Magyarország, Lengyelország, Portugália, Románia, Törökország és az Egyesült Királyság. A legalacsonyabb és legmagasabb kormányzati szint is fontos a föld és fajok hosszú távú alkalmazhatóságának megtervezéséhez. A Naturalliance minden érdekeltnek szeretne segíteni az információcserében a természet gazdagságának fenntartható használatáért.

Testmozgás
Kertészkedés
A természetben található termékek gyűjtögetése
Vadon élő állatok etetése
Kirándulás
Halászat
Vadászat
Lovaglás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20%
40%
60%
80%
 
 
A résztvevők különbőzőképpen élvezik a természet szépségeit (a nyolc különböző európai ország átlagai alapján).

Minden témakörön belül található leírás arról, hogy a természeti erőforrások használata hogyan tudja megóvni és helyreállítani ezeket, valamint, hogy milyen segítséget várhat az Naturalliance-től. A témakör kiválasztása után betekinthet nemzeti és nemzetközi dokumentumokba, valamint talál hivatkozásokat a következőket illetően:

  • Legjobb gyakorlat
  • Jó ötletek
  • Modellek

Az Ön segítségével a Naturalliance folyamatosan bővíti ezeket azért, hogy egyre több témát fedjenek le egyre növekvő hatékonysággal.

támogatói
TESS logó Game and Wildlife Conservation Trust logó Anatrack Kft. logó Tero Consulting logó COUNT Partner International Union for Conservation of Nature logó